Espanyol
Esports Futbol 16/01/2012

Mauricio Pochettino recorda que el Mirandés "ha eliminat dos equips de Primera Divisió i té arguments"

L'entrenador de l'Espanyol recorda la intensitat amb la qual aquest dimarts competirà el conjunt de Segona Divisió B

Efe
1 min
Mauricio Pochettino dóna instruccions en el Sevilla-Espanyol

Sant Adrià de BesòsMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha destacat aquest dilluns el paper del Mirandés a la Copa del Rei i ha recordat que el rival "ha eliminat dos equips de Primera Divisió i té arguments. Al primer el pot agafar per sorpresa, però no al segon".

El tècnic ha subratllat la intensitat amb la qual competirà el conjunt de Segona Divisió B: "És un equip molt agressiu, aguerrit, treballa molt bé el futbol directe, les segones jugades i és molt valent. Tot això és el que ens espera aquest dimarts a Cornellà-El Prat".

Segons Pochettino, "l'Espanyol afronta el partit amb il·lusió i ganes, sabent que és un xoc importantíssim per tot el que genera la competició entre l'afició". De fet, l'entrenador no ha dubtat del suport de la graderia: "A la gent l'il·lusiona la Copa i això és més important que qualsevol rival".

D'altra banda, el tècnic no ha volgut entrar a valorar l'adéu del porter camerunès Carlos Kameni, traspassat al Màlaga. "Ja hem parlat bastant d'aquest tema. Li desitjo el millor, però crec que a la gent de l'Espanyol el que més li interessa és el partit contra el Mirandés", ha recordat.

stats