Esports Futbol 24/03/2012

Pochettino: "El Màlaga no marcarà els nostres objectius, però sí els definirà"

En tècnic de l'Espanyol ha dit que deixa fora de la convocatòria Javi Márquez (ja recuperat de la seva lesió) perquè té "en compte el rendiment dels companys"

Efe
1 min

Sant Adrià de BesósMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha assegurat que el partit contra el Màlaga CF d'aquest diumenge (16.00 hores Cornellà-El Prat) no marcarà els objectius del seu equip, però "sí que els definirà".

En roda de premsa, el tècnic argentí ha analitzat les claus del partit: "La possessió de la pilota serà molt important i el que domini aquesta faceta tindrà més opcions de guanyar. Pot marcar el destí dels tres punts. A més, és un rival que treballa molt bé l'estratègia a pilota parada i estarem atents".

Pochettino ha confessat que el Màlaga és un rival que li inspira "respecte, encara que no por" a causa de que té "futbolistes amb experiència i grans noms, és un dels equips més importants del campionat". Després de l'acumulació de partits aquesta setmana, el tècnic plantejarà "un equip de garanties".

També l'entrenador ha valorat la situació del migcampista Javi Márquez, recuperat de la seva lesió, però sense entrar a la llista. "Està treballant amb el grup però hi ha gent que ho està fent bé. És una decisió tècnica tenint en compte el rendiment de la resta de companys", ha comentat.

stats