Espanyol
Esports Futbol 12/10/2012

El club Millonarios de Bogotà nega que estigui interessat a comprar l'Espanyol

L'entitat colombiana ha emès un comunicat per desmarcar-se dels rumors que vinculen algun dels seus accionistes en diverses negociacions amb Daniel Sánchez Llibre per comprar-li accions de l'Espanyol

Ara
1 min
Un comunicat a la web de Millonarios FC

BarcelonaEl club Millonarios de Bogotà no vol comprar l'Espanyol. Així de clar ho ha expressat l'entitat colombiana a través d'un comunicat a la seva pàgina web. "Millonarios FC no està comprant ni està interessat en adquirir percentatges d'accions de cap equip local ni de l'estranger", afirma el text, que nega les informacions que en els últims dies han explicat des de Catalunya Ràdio i el diari As. Els dos mitjans van afirmar que Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal estaven negociant amb diverses empreses accionistes de Millonarios, com Amber Capital, per vendre els seus paquets accionarials i desvincular-se de l'Espanyol.

"[La informació publicada] no és certa, com tampoc ho és que existeixi l'interès de l'equip en fer adquisicions d'aquest tipus", continua el comunicat.

Millonarios també ha desmarcat de tot aquest suposat procés de compra-venda d'accions al seu principal accionista, Amber Capital, de qui diu que "tampoc està avançant en aquest procés". De tota manera, el club de futbol colombià ha volgut mantenir-se al marge de qualsevol moviment empresarial que facin els accionistes que participen del seu club. "Qualsevol negociació dels nostres accionistes en altres sectors s'han d'entendre com a independents de Millonarios FC", acaba el comunicat.

stats