Espanyol
Esports Futbol 13/12/2012

Òscar Perarnau: "Hem d'apagar el foc fins al juny"

El tècnic, de 38 anys, ha sigut presentat aquest dijous com a nou director esportiu de l'Espanyol. El president Joan Collet s'ha mostrat orgullós d'haver apostat per un "home de la casa"

Natalia Arroyo
2 min
Joan Collet i Òscar Perarnau

Cornellà de LlobregatL'Espanyol ha presentat oficialment aquest dijous Òscar Perarnau com a nou director esportiu. El tècnic, de 38 anys, ha agraït els directius la confiança per triar-lo. "Amb el màxim compromís possible, intentarem aportar els nostres coneixements a l'àrea tècnica per donar el millor a aquest club", ha dit Perarnau, que s'ha mostrat ambiciós sobre les opcions de reforçar la plantilla. "A partir del juny, tinc la sensació que l'Espanyol pot créixer moltíssim", ha comentat l'entrenador, que reconeix que les urgències de l'equip obliguen a una reacció ràpida.

Perarnau ha explicat que l'àrea esportiva té diverses prioritats per fer incorporacions al mercat d'hivern (sense concretar cap posició) i que s'ha reunit amb Javier Aguirre per acabar de fer coincidir les necessitats que el tècnic ha detectat en l'equip fins a final de temporada. "Hem trigat uns dies més per tancar aquest acord perquè s'havien d'establir unes bases molt sòlides a nivell general de tot el club, del planter, del primer equip. Hem de treballar tots junts i en la mateixa direcció. Ara, però, el més urgent és apagar el foc fins al juny. Tenim coses avançades [de fitxatges], però hi ha detalls que no depenen de nosaltres". Perarnau ha deixat clar que es treballarà "en equip" juntament els responsables del futbol base. "La il·lusió que tenim és estructurar un model de joc des del planter. Hem de tornar a recuperar el nivell d'excel·lència que teníem i que en els últims anys hem perdut", ha apuntat.

El president Joan Collet ha donat la benvinguda al nou director esportiu: "A l'Òscar no li puc donar la benvinguda, perquè ja fa temps que és aquí. No cal que li expliqui com és el club, perquè ja el coneix des de fa anys. És un orgull que gent de la casa, gent que ha crescut amb nosaltres, tingui aquesta responsabilitat. Estic segur que l'Òscar serà un gran director esportiu i que tot anirà bé". Collet ha reconegut que la situació econòmica del club no dóna gaire marge de maniobra a l'equip per fitxar aquest gener però ha recordat que la temporada passada el club es va moure per portar "gent de molta qualitat".

stats