Espanyol
Esports Futbol 16/08/2011

Osvaldo és molt a prop de fitxar per l'Atlètic de Madrid

El conjunt matalasser podria pagar uns 18 milions d'euros pel davanter argentí, que renunciaria al 15% de la comissió de traspàs per facilitar l'acord entre clubs

Redacció
1 min
Espanyol

BarcelonaAquest dimarts es podria tancar el traspàs de Dani Osvaldo per l'Atlètic de Madrid. El davanter argentí deixaria l'Espanyol i fitxaria pel club matalasser a canvi d'uns 18 milions d'euros, dos dels quals serien en variables.

L'acord entre els dos clubs està molt avançat, i ara només els separen aquestes quantitats variables per acabar de tancar l'operació. A més, i per facilitar aquest traspàs, el jugador va decidir renunciar al 15% de la comissió de traspàs que li pertocaria.

L'Atlètic de Madrid ja estava interessat a fitxar el killer a principis d'estiu, i més després que els matalassers van vendre Kun Agüero al Manchester City. En un principi, però, la quantitat que oferien a l'Espanyol no satisfeia els dirigents blanc-i-blaus. Tanmateix, els últims dies s'ha apujat aquesta oferta. La quantitat no és la que demanava la directiva de Ramon Condal (20 milions), però aquests 18 amb variables s'ajusten força a les pretensions del club periquito.

Segons diversos mitjans, el traspàs d'Osvaldo a l'Atlètic de Madrid es tancarà quan hi hagi un acord definitiu en els variables i també en les garanties i els terminis de pagament.

stats