Espanyol
Esports Futbol 21/02/2012

Osvaldo s'entrena amb roba de l'Espanyol a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià

L'exjugador blanc-i-blau, lesionat des del gener per un trencament fibril·lar, és a Barcelona aprofitant dos dies de descans al Roma i aquest matí s'ha deixat caure per la Ciutat Esportiva de l'Espanyol per fer bicicleta estàtica al gimnàs

Ara
1 min
Dani Osvaldo, exjugador de l'Espanyol,en la seva presentació a Roma.

Sant Adrià del BesòsDani Osvaldo s'ha entrenat aquest matí en solitari al gimnàs de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de l'Espanyol. L'exdavanter periquito, lesionat des del gener per un trencament fibril·lar de grau dos a l'adductor de la cama dreta i amb permís del Roma, que li ha donat dos dies descans, ha aprofitat per saludar els seus excompanys, en concret al seu amic Cristian Álvarez, i exercitar-se amb roba del club fent bicicleta estàtica al gimnàs.

Aquest fet ha indignat molt l'afició periquita, que no perdona a Osvaldo les formes amb què va marxar aquest estiu del club. Osvaldo va negar-se a entrenar els dies previs a tancar el seu traspàs al Roma i això encara cou. "Sentim vergonya que es permeti a Osvaldo entrar a la Ciutat Esportiva", diuen des de 'Crónica Perica' a través del seu compte de Twitter.

Periodistes que segueixen l'actualitat de l'Espanyol, com Edu de Batlle de Rac1, també ha dit la seva a través de les xarxes socials: "A Osvaldo, l'Espanyol li 'obre' la Ciutat Esportiva. A d'altres (fets a casa) els van amargar la vida abans de fotre'ls la puntada. Vergonya". Óscar Herreros, de COMRàdio, ha dit: "Després de tirar-se els plats pel cap a l'estiu, avui Osvaldo a St Adrià entrenant-se amb roba del club. Coses que només passen a l'Espanyol". I Mari Carmen Torres, del diari Marca: "No entenc què fa Osvaldo entrenant-se a Sant Adrià després de com va marxar. És com si Ibra anés a Sant Joan Despí".

stats