Espanyol
Esports Futbol 29/07/2011

Osvaldo no vol saber res d'ofertes "fins que no hi hagi res concret"

El 'killer' assegura que està "tranquil i feliç a l'Espanyol" i a Barcelona, però no descarta l'opció d'un traspàs perquè són situacions que no depenen només d'ell

Efe
1 min
Osvaldo.

BarcelonaEl davanter de l'Espanyol ha assegurat que desconeix l'interès de l'Atlètic de Madrid, que ahir va realitzar una oferta de dotze milions d'euros per ell que l'entitat blanc-i-blava va rebutjar, i ha subratllat que les ordres al seu agent, Darío Decoud, són que no el truqui "fins que no hi hagi res concret".

El davanter ha asseverat, en declaracions a la ràdio argentina TyC Sports, que està molt feliç al club català: "Jo estic bé a l'Espanyol i si s'ha de concretar la venda no depèn només de mi. Venia del futbol italià, no estava còmode i aquí sí perquè tots, jugadors i directiva, em tracten bé".

D'altra banda, Osvaldo, que té doble nacionalitat italiana i argentina, ha valorat el seu possible futur com a internacional. "Prefereixo jugar un partit amb la selecció argentina que un Mundial amb Itàlia. Els diria que no, jo sóc argentí i el meu sentiment és jugar amb el meu país. A més, el meu somni és poder jugar al Boca i tant de bo pugui tornar al futbol de la meva terra", ha dit.

El davanter periquito ha confessat que Riquelme, migcampista del Boca Juniors, és el seu ídol: "Quan era petit tenia tota l'habitació amb pòsters de Román. Li vaig canviar la samarreta al Ciutat de Barcelona i no la regalaré a ningú. No vaig celebrar els meus gols perquè sóc seguidor del Boca... però em va sortir així, no ho vaig planejar".

stats