ESPANYOL
Esports Futbol 28/11/2010

Dani Osvaldo: "Mantenir-te quart en una Lliga com aquesta no es cap casualitat"

Després de guanyar al Vicente Calderón per 2-3, Osvaldo afirma que la victòria "ens dóna moral i confiança, ja que demostrem maduresa en un equip tan jove"

Redacció
1 min
Ujfalusi intenta frenar el davanter argentí de l'Espanyol Osvaldo.

BarcelonaDani Osvaldo, davanter de l'Espanyol, s'ha mostrat aquest matí, a la tornada a Barcelona amb AVE, molt satisfet pel triomf d'ahir davant l'Atlètic de Madrid, que manté als de Pochettino en zona Champions, i ha definit el 2-3 aconseguit al Vicente Calderón com "la victòria més gran de la temporada fins ara".

L'argentí, a mes del resultar, està satisfet d'haver pogut vèncer a un del equips mes durs de la competició: "Hem demostrar davant un gran rival que no hem estat inferiors al remuntar per dos cops el resultat. Això ens dóna molta moral i estem contents per demostrar aquesta maduresa amb un equip tan jove".

Pel que fa a nivell personal, el davanter va signar un dels seus millors gols com a blanc-i-blau. "El 2-3 ha estat molt important per mi i per l'Espanyol. Quan va entrar la pilota dins vaig veure que era un gol molt bonic. A més, faltaven encara deu minuts per acabar el matx i era molt complicat que ens empatessin de nou", ha apuntat l'espanyolista.

Osvaldo ha tornat a reivindicar el mèrit que té que l'Espanyol estigui en zona Champions: "Al futbol no hi ha res casual, ningú et regala res. Si estem a dalt és perquè ens ho mereixem. Pots guanyar un partit per sort però mantenir-te quart en una Lliga com aquesta, tan competitiva, no es cap casualitat".

stats