Espanyol
Esports Futbol 29/08/2011

Osvaldo diu a Roma que va trobar a faltar "més pressió de l'estadi" a l'Espanyol

Ho ha dit en la presentació com a nou jugador romanista però a l'hora ha agraït "la continuïtat i confiança" que va trobar a Barcelona, i que va pagar amb gols

Efe
2 min
Dani Osvaldo, exjugador de l'Espanyol,en la seva presentació a Roma.

RomaEl davanter argentí Pablo Daniel Osvaldo ha dit avui, durant la seva presentació com a nou jugador del Roma, que arriba a "un gran equip amb un projecte estimulant". "Sé que aquest és un gran equip, amb una gran afició i que això comporta també una gran responsabilitat, cosa que no em desinhibeix sinó que m'estimula molt", va dir l'atacant en roda de premsa.

Osvaldo, de 25 anys, va recordar que, durant la seva etapa a l'Espanyol, va trobar "continuïtat i confiança", que va pagar amb gols, si bé va trobar a faltar "major pressió de l'estadi", cosa que espera trobar a Roma. El futbolista argentí va afirmar haver tornat a Itàlia, on ja va militar entre 2006 i 2010 a l'Atalanta, el Lecce, el Bolonya i el Fiorentina, per demostrar que "podia ser important".

"A Itàlia, hi ha una impressió errònia de mi. M'han pintat com un busca-raons, però no és veritat. He estat sempre bé amb els meus companys. La veritat és que tinc un caràcter fort perquè m'agrada guanyar sempre", va dir. Osvaldo va reconèixer tenir "un ídol" en Gabriel Omar Batistuta, històric davanter del Fiorentina, amb més de 160 gols entre 1991 i 2000, i també amb més de 60 dianes amb la selecció argentina de 1991 a 2002. "No sé si m'assemblo a ell o no, però espero poder fer almenys la meitat dels seus gols", va reflexionar.

En preguntar-li per l'elevat preu del seu fitxatge, el jugador va comentar "valer més" dels 15 milions que el Roma va pagar per ell a l'Espanyol. "Amb tots els projectes s'ha de tenir paciència: no es pot guanyar tot i ràpid", va dir el '9 '' romanista ', que va afegir que encara té "molta feina per davant". El jugador ha afirmat a més que espera que els aficionats puguin recordar "per haver marcat molts gols" i també que desitja integrar-se "al més aviat possible per ajudar l'equip i obtenir entre tots grans resultats".

stats