Espanyol
Esports Futbol 05/04/2011

Osvaldo: "L'afició ha de seguir creient en Europa"

El davanter de l'Espanyol ha assegurat aquest matí que el motiu de la mala ratxa de l'equip és una qüestió psicològica i ha demanat a l'afició que no renunciï al somni europeu

Efe
2 min
Osvaldo.

Sant Adrià de BesòsPablo Daniel Osvaldo, davanter del RCD Espanyol, ha assegurat aquest matí a la Ciutat Esportiva que el motiu de la mala ratxa de l'equip és una qüestió psicològica i ha demanat a l'afició que no renunciï al somni europeu, el gran objectiu de la plantilla aquesta temporada.

"Hem de ser forts davant d'aquesta dinàmica. Cal estar tranquils tornar al que érem abans, un equip unit en què tots corren i es deixen la vida en cada partit. Hi ha mala sort amb les lesions però tenim molt clar el que volem. Ens sentim amb confiança, igual que abans", ha insistit el davanter.

L'argentí no renuncia a quedar entre els set primers per disputar una competició continental: "La gent ha de seguir creient en Europa. Ara necessitem més que mai el seu suport, com van fer l'any passat quan estàvem bastant pitjor que ara. Lluitarem fins al final, que ho tinguin tots clar", ha dit.

El màxim golejador de l'Espanyol, amb vuit dianes, ha descartat que el problema de l'equip sigui físic. "No és un problema d'aquest tipus. En aquesta qüestió estem bé, treballant correctament i cal seguir així més enllà del que diguin. Es tracta d'un factor psicològic. Cal tornar a la línia de bons resultats", ha comentat.

Osvaldo ha rebutjat totalment l'etiqueta de salvador de l'equip després de tornar de la seva lesió: "Jo no vinc al rescat de l'Espanyol, hem d'estar tots units. Ja es va veure en el partit contra el Racing que quan estem junts al camp som molt millors. Tots som importants, és la nostra força", ha recalcat.

Finalment, Osvaldo ha assegurat que encara no està al cent per cent físicament després d'operar-se a l'Argentina del seu trencament gairebé complet de la inserció de l'adductor llarg esquerre. "En el primer temps em vaig trobar bé però després del descans, a partir del minut 30, ja estava mort", ha reconegut.

stats