Espanyol
Esports Futbol 11/03/2011

Osvaldo: "Potser és preferible esperar un partit més per jugar"

El davanter ha assegurat que es mor de ganes per tornar a vestir-se de curt i ajudar els seus companys, encara que ha reconegut que pot ser una mica precipitat que jugui diumenge

Redacció
1 min

Sant Adrià de BesòsEl davanter de l'Espanyol Pablo Daniel Osvaldo ha assegurat avui que es mor de ganes per tornar a vestir-se de curt i ajudar els seus companys, encara que ha reconegut que pot ser una mica precipitat que jugui diumenge que ve contra el Deportivo.

El jugador, que va ser operat a l'Argentina de l'adductor llarg esquerre, ha destacat que "em trobo molt bé i jugaria dos partits seguits, però cal veure com va evolucionant això. No veig l'hora de tornar i donar un cop de mà a l'equip, encara que cal actuar amb cap i potser és preferible esperar un partit més per jugar. Demà comprovarem si puc estar disponible", ha apuntat.

El davanter argentí, màxim golejador blanc-i-blau, ha parlat durant aquesta setmana amb l'entrenador Mauricio Pochettino i tots dos coincideixen a actuar amb cautela: "Estic molt ansiós per jugar, però estem d'acord a no córrer perquè vull, com els tècnics, estar bé el que queda de temporada. Encara em falta una miqueta".

El futbolista ha estat rebut "molt bé pel vestidor", però rebutja l'etiqueta de salvador. "No sóc el salvador de res, crec que ningú no ho és. Un jugador sol no pot fer res si els seus companys no l'ajuden", ha asseverat.

Osvaldo no té cap dubte de les possibilitats de l'Espanyol: "Tenim equip per mantenir-nos aquí, perquè ho hem demostrat durant tot el campionat. No hi ha cap tipus de crisi i seria una ximpleria tenir dubtes ara".

El punta blanc-i-blau és ambiciós. "M'encantaria veure l'Espanyol a Champions en la jornada 38", ha confessat.

stats