Espanyol
Esports Futbol 18/08/2011

Osvaldo no es presenta a l'entrenament matinal

L'argentí no ha donat cap explicació per justificar la seva absència. Mentrestant, l'Espanyol continua negociant la seva sortida del club. A la tarda torna a estar convocat per exercitar-se amb els seus companys.

Redacció
1 min
Osvaldo.

BarcelonaEl davanter argentí Dani Osvaldo no s'ha presentat aquest matí a la Ciutat Esportiva del club a Sant Adrià del Besós, on havia d'entrenar-se amb els seus companys, i no ha donat cap explicació al club per justificar aquesta absència.

Osvaldo es troba aquests dies immers en negociacions per pactar la seva sortida del conjunt blanc-i-blau, i ahir ja es va entrenar al gimnàs, en solitari, adduint fatiga als adductors.

Si bé els darrers dies semblava que el destí més probable del davanter encara de l'Espanyol era l'Atlètic de Madrid, ahir al capvespre alguns mitjans asseguraven que les negociacions amb els 'matalassers' s'han trencat i ara el destí més probable seria el Roma.

Caldrà veure, de moment, si Dani Osvaldo es presenta a la sessió d'entrenament que l'Espanyol ha programat per a les sis de la tarda.

Els tocats

D'altra banda, els jugadors que arrosseguen problemes físics, Dátolo i Dídac, han fet treball específic, mentre que Mattioni, que avui fa un any que es va lesionar al genoll, ha entrenat amb els companys i fins i tot ha jugat una estona en el partit d'entrenament.

stats