Espanyol
Esports Futbol 07/01/2011

Osvaldo s'entrena a bon ritme i podria entrar en la llista demà

El davanter de l'Espanyol s'ha entrenat aquest matí a un bon ritme amb els suplents del partit de la Copa del Rei i tot apunta que pot entrar en la convocatòria

Redacció
1 min

Sant AdriàEl davanter de l'Espanyol Pablo Daniel Osvaldo s'ha entrenat aquest matí a un bon ritme amb els suplents del partit de la Copa del Rei i tot apunta que pot entrar en la convocatòria de demà per al partit de Lliga contra el Saragossa a Cornellà-el Prat.

L'argentí va patir una inflamació de la càpsula sinovial del genoll esquerre dissabte passat durant el partit contra el València a Mestalla. El davanter és el màxim golejador de l'Espanyol amb sis gols i la seva presència és una bona notícia per als interessos de l'entrenador espanyolista Mauricio Pochettino.

De la seva banda, el també lesionat David García podria començar a entrenar-se la setmana que ve amb la resta dels seus companys. El lateral blanc-i-blau va patir durant l'entrenament del passat 30 de desembre una lesió de primer grau en el múscul sartori de la cama esquerra i ha treballat al marge des d'aleshores.

Finalment, Galán, De la Peña i Mattioni, els lesionats de llarga durada, treballen correctament i la seva evolució és positiva. A mesura que passen les setmanes aquests futbolistes augmenten la seva càrrega de treball per intentar reincorporar-se als entrenaments al més ràpidament possible.

stats