ESPANYOL-BARÇA
Esports Futbol 16/12/2010

Osvaldo: "Podem pintar-li la cara al Barça si surt despistat al començament"

El davanter blanc-i-blau respon a les declaracions de Keita: "Ell pega bastant, tampoc no és un sant. Nosaltres som un equip molt guerriller i temperamental"

Redacció
1 min
Osvlado i Luís García celebren el gol de l'Espanyol a San Mamés.

Sant Adrià de BesósEl davanter de l'Espanyol, Pablo Daniel Osvaldo, ha assegurat que l'equip sortirà dissabte que ve al màxim davant l'equip que entrena Josep Guardiola. L'espanyolista també ha respost al blaugrana Keita, que va dir ahir que el Barcelona no sabia clavar puntades de peu: "Keita pega bastant, tampoc no és un sant. Nosaltres som un equip molt guerriller i temperamental".

"Potser el Barcelona no està acostumat que els contraris els juguin sense por, de tu a tu. Quan no tenim la pilota volem recuperar-la, però no hi ha mala intenció ni res per l'estil", ha afegit Osvaldo.

El davanter argentí ha destacat la qualitat de l'equip culer, però ha aconsellat al Barça concentració: "Estem convençuts que podem fer-los mal. Podem pintar-los la cara si surten despistats al començament i ells també a nosaltres. Són un grandíssim equip, però també han de preocupar-se per nosaltres".

Osvaldo s'ha mostrat "molt ansiós" perquè arribi aquest partit. "Cal tenir la ment freda i el cor calent, saber que cal córrer i ficar la cama tres vegades més que ells. Quan al Barcelona li treus la pilota pateix i tractarem de buscar-los per aquest costat", ha assegurat.

El golejador ha demanat a l'afició que reconegui el gest d'Andrés Iniesta, després de dedicar el gol a Dani Jarque en la final del Mundial fa cinc mesos.

"Iniesta ha demostrat que és un campió de veritat, aquest detall va ser magnífic. La nostra gent hauria de reconèixer-l'hi, perquè al futbol tots som col·legues més enllà dels nostres colors".

stats