Espanyol
Esports Futbol 10/03/2012

Pandiani torna a la convocatòria de l'Espanyol quatre mesos després

El davanter és la principal novetat de la llista, on hi debuta Paul Quaye, un migcampista ghanès de 16 anys. Thievy recau de la gastroenteritis i és finalment baixa

Ara
1 min
Pandiani celebra amb Amat el seu gol contra el Getafe.

BarcelonaWalter Pandiani és la principal novetat a la convocatòria de l'Espanyol pel partit contra el Rayo Vallecano d'aquest diumenge (Cornellà-El Prat, 12.00). El davanter torna a una llista quatre mesos després, un cop superada la lesió muscular. L'altra novetat és la incorporació de Paul Quaye, un migcampista ghanès de només 16 anys, que debuta per primer cop en una convocatòria del primer equip.

En canvi, qui cau de la llista és Thievy, que aquest dissabte ha recaigut de la seva gastroenteritis i continuarà de baixa. A més, tampoc no hi seran Weiss ni Forlín, que han de complir un partit de sanció per acumulació de targetes. Ni tampoc Raúl Rodríguez, que estarà unes tres setmanes fora del terreny de joc per lesió.

La convocatòria la formen: Amat, Rui Fonte, Baena, Álvaro, Sergio García, Verdú, Romaric, Uche, Kiko Casilla, Galán, H.Moreno, Javi López, Pandiani, Dídac, Coutinho, Christian Alfonso, C.Gomez, Paul Quaye, Edgar.

stats