Espanyol
Esports Futbol 01/04/2012

Partit espès i avorrit de l'Espanyol al Madrigal (0-0)

Kalu Uche ha tingut les tres úniques ocasions dels blanc-i-blaus mentre que el Vila-real ha lamentat dos gols anul·lats a Marco Rubén un penal no xiulat a Borja

A.s.
2 min
Kalu Uche remata de cap davant l'oposició del colombià del Vila-real Zapata

BarcelonaL'Espanyol ha perdut l'oportunitat de tornar places europees, en una jornada en què molts dels rivals directes han perdut, després d'empatar al Madrigal. Els blanc-i-blaus i el Vila-real han signat les taules en un partit força espès i avorrit que ha acabat sense gols.

La primera meitat del partit ha sigut molt poc vistosa, amb el domini de la pilota de l'Espanyola, però un domini estèril, mentre que el Vila-real estava còmode tancat al darrera sense patir massa.

L'avorriment l'ha trencat Kalu Uche (27') amb un molt bon cop de cap, amb un salt poderós, però un pèl desviat. Aquest ocasió ha obert el partit, i tot seguit l'àrbitre ha anul·lat un gol de Marco Ruben per una falta prèvia dubtosa (30'). I tres minuts després Dídac ha salvat un gol sota els pals. La resposta blanc-i-blava l'ha donat una altre cop Uche amb un altre gran cop de cap, aquest cop contra el pal.

L'Espanyol ha perdut una mica el control del partit en els últims minuts de la primera meitat, però sense patir excessivament.

La segona meitat ha començat amb una gran ocasió de gol de l'Espanyol, amb Uche un altre cop de protagonista. Dídac ha pujat a l'atac i ha sorprès la defensa grogueta, i al primer toc entre ell i Weis han deixat a Uche sol davant Diego López, però li ha xutat a les cames.

El partit ha tornat a entrar en una fase d'un cert tedi en què ni uns ni altres feien massa per trencar la monotonia per por a perdre el punt que tenien. El Madrigal, però ha despertat de cop quan Borja Valero ha caigut a l'àrea per una entrada de Forlín, i l'àrbitre no ha xiulat penal (72'). I poc després li han anul·lat un altre cop a Marco Ruben, aquest cop per un claríssim fora de joc.

Pochettino s'ha jugat la carta de Pandiani per als últims 8 minuts, però no ha intervingut en el joc i el partit ha acabat igual que havia començat.

stats