Espanyol
Esports Futbol 14/01/2013

Petrov: "Als 34 anys no sóc especialment jove, però puc aportar experiència a l'Espanyol"

El jugador búlgar ha reconegut que dijous passat va parlar amb Javier Aguirre i va quedar convençut de fitxar pel club blanc-i-blau

Ara
2 min
Martín Petrov, presentat pel president de l'Espanyol, Joan Collet (esquerra), i el director esportiu, Òscar Perarnau

BarcelonaMartin Petrov ja s'ha presentat com a nou futbolista de l'Espanyol. En les seves primeres declaracions com a jugador blanc-i-blau, ha assegurat que el seu principal objectiu és "ajudar l'Espanyol a aconseguir la salvació". En aquest sentit, Petrov ha agraït molt la confiança dipositada pel club. "Als meus 34 anys no sóc especialment jove i no tinc la força d'un noi de 20", ha indicat, "però puc aportar-hi experiència. No podia desaprofitar aquesta opció a la meva edat".

Petrov ha reconegut que en aquests sis mesos no ha jugat gaire "però m'he entrenat molt. A més, quan un no juga habitualment s'entrena amb més il·lusió per ser titular. Vaig jugar amb el Bolton la FA Cup la setmana passada i em vaig sentir bé". El futbolista, que demà complirà 34 anys, ha assenyalat que tenia ganes de tornar a treballar amb Javier Aguirre. "Vaig estar lesionat però ell va parlar molt amb mi. Quan em va arribar l'oferta del Manchester City, vam estar parlant i encara que no puc reproduir el que em va dir, em va impressionar". En aquest context, ha revelat que Aguirre el va trucar dijous a les 12 de la nit. "Vam estar parlant cinc minuts i després no vaig poder dormir. No m'esperava aquella trucada", ha afegit.

De l'Espanyol ha comentat que és un club històric i que "després de jugar en un equip de la Segona Divisió anglesa aquesta era una gran oportunitat per a mi. Vull demostrar que tinc futbol".

El director esportiu de l'entitat, Òscar Perarnau, ha apuntat que l'Espanyol necessitava "un jugador de banda, un especialista, un jugador més específic. Pensem que Petrov encaixava i per això el vam fitxar".

Per la seva banda, el president del RCD Espanyol, Joan Collet, ha confessat que "arribem a un acord molt ràpid per la predisposició de totes les parts. Va ser una petició de Javier Aguirre i estem molt contents amb aquesta incorporació".

stats