Espanyol
Esports Futbol 22/07/2012

Pochettino: "Álvaro continua sent jugador nostre. Comptem amb ell i volem que segueixi"

El tècnic de l'Espanyol també ha dit que espera que les renovacions del migcampista Joan Verdú i el porter Cristian Álvarez "també arribin a bon port"

Efe
1 min
Mauricio Pochettino

PeraladaL'entrenador de l'Espanyol Mauricio Pochettino ha confessat en la concentració de Peralada que, malgrat la polèmica situació del davanter Álvaro Vázquez, aquest continua sent jugador blanc-i-blau. "Comptem amb ell i volem que segueixi amb nosaltres, encara que després entren altres temes personals i també qüestions del club", ha declarat.

El davanter català ha denunciat l'entitat per impagament davant l'Associació de Futbolistes Espanyols, enterbolint el seu procés de renovació. El club li ha demanat que retiri la demanda o, tal com va assegurar el seu conseller delegat Joan Collet, "prendrem mesures". Amb tot, el dissabte Álvaro Vázquez va ser titular davant l'Olot –en el segon amistós periquito de la pretemporada– i va marcar un gol.

El tècnic hispanoargentí, a més de referir-se d'aquesta forma al futur del davanter català, ha confessat la seva il·lusió perquè les renovacions del migcampista Joan Verdú i el porter Cristian Álvarez, tots dos amb contracte fins al pròxim 2013, "també arribin a bon port".

D'una altra banda, Pochettino ha asseverat que li agradaria tenir la plantilla ja definida per a la temporada que ve: "Els entrenadors sempre esperem treballar amb un equip tancat però tots estem en la mateixa situació. Convivim amb aquesta situació on el que veiem en pretemporada poc s'assembla a l'equip que veiem en Lliga".

En un altre ordre de coses, el tècnic s'ha mostrat satisfet pel nivell físic del grup. "Anem complint paràmetres i objectius, ara no ens centrem en els resultats. No puc treure grans conclusions d'aquests dos primers amistosos. La càrrega de treball a la qual està sotmès l'equip és important", ha apuntat.

stats