Espanyol
Esports Futbol 04/05/2011

Pochettino: "Donarem guerra fins al final de temporada"

L'entrenador de l'Espanyol ha assegurat que la motivació dels seus futbolistes és altíssima amb vista al derbi contra el Barcelona d'aquest diumenge

Efe
2 min
Mauricio Pochettino.

Sant Adrià de BesòsL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat que la motivació dels seus futbolistes és altíssima amb vista al derbi contra el Barcelona d'aquest diumenge, en què es creuen les seves ganes per anar a Europa amb la possibilitat culer d'aixecar el títol de Lliga.

"L'equip ha demostrat que pot jugar de tu a tu amb qualsevol rival. Hem fet tres punts i tenim les il·lusions intactes, amb la moral al límit, encara que al davant tenim un dels millors equips del món, però donarem guerra fins al final de temporada", ha apuntat el tècnic.

Pochettino ha assegurat que no està preocupat per la possibilitat que el Barça pugui guanyar la Lliga diumenge: "Ens preocupa el rival en la seva expressió futbolística, no que pugui aconseguir un títol. És un partit crucial per als dos, però el que passi no serà conseqüència de 90 minuts, sinó de tota la temporada".

L'entrenador blanc-i-blau, que no canviarà el seu plantejament tàctic al Camp Nou, ha apuntat que el calendari és complicat. "A priori és el més difícil de tots els que estem lluitant per Europa, però sabem que a la pràctica pot canviar. Ja ho hem demostrat quan ens hem enfrontat a rivals amb més nom", ha insistit.

D'altra banda, Pochettino ha revelat que la pròrroga del seu contracte fins al 2014, que va anunciar el club mitjançant un comunicat, no està signada. "Hi ha un pacte i com a cavallers que som, el complirem. Per mi no hi ha cap problema. Ja tindrem temps, el que preval ara és la situació de l'equip", ha dit.

Finalment, el preparador espanyolista no ha volgut entrar en la polèmica arbitral de l'eliminatòria de la Lliga de Campions entre el Barcelona i el Madrid: "Hi ha hagut situacions puntuals, però no sé si l'arbitratge ha estat decisiu i tampoc és la meva guerra. No vull valorar-lo, perquè el vaig veure com a espectador i no en vaig analitzar els detalls".

stats