ESPANYOL
Esports Futbol 08/05/2011

Pochettino: "Hem empleat les nostres armes, però no hem d'oblidar quin equip teníem davant"

Mauricio Pochettino ha comentat en roda de premsa que l'Espanyol no ha perdut en cap moment la seva filosofia de joc i que està content pel partit dels seus

D.r. Jover
1 min
Pochettino dóna ordres a Luis García

BarcelonaDesprés de caure per 2-0 contra el Barça, Mauricio Pochettino no ha tingut cap retret cap als seus homes. "Durant els primers trenta minuts hem controlat molt bé el partit i els hem tapat els passadissos interiors", ha dit un Pochettino orgullós de la feina feta.

L'entrenador argentí ha comentat que a l'Espanyol "no li ha faltat agressivitat" i que ha respectat "la seva filosofia". "L'equip ha treballat molt bé i ha fet un gran partit. A més, quan hem tingut la pilota els hem creat perill", ha dit Pochettino.

Respecte a si el primer gol ha deixat grogui els seus jugadors, Pochettino ha explicat que després del primer gol "psicològicament l'equip ha patit perquè s'ha vist molt inferior". A més, ha volgut deixar clar que per guanyar al Camp Nou "has de jugar un partit perfecte" i que la realitat és la que és. "Ens hem enfrontat al proper campió de Lliga i l'equip que jugarà la final de la Lliga de Campions", ha dit.

Per acabar, s'ha felicitat per haver aconseguit dificultar la comunicació "entre Messi, Xavi, Iniesta i Busquets al mig del camp".

stats