Espanyol
Esports Futbol 26/07/2011

Mauricio Pochettino fa un balanç positiu de la concentració de l'equip a Peralada

L'entrenador argentí assegura que l'equip marxa de Peralada "satisfet" perquè "hem aconseguit els objectius físics que ens proposàvem per a l'inici de la pretemporada"

Redacció
1 min
Mauricio Pochettino.

PeraladaL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, s'ha mostrat molt satisfet pels resultats obtinguts durant la concentració de Peralada, en la qual l'equip català ha disputat tres amistosos contra el Peralada, el Palafrugell i el Llagostera; i ha treballat per posar-se a punt a nivell de forma física.

"El meu primer balanç d'aquest stage és molt positiu perquè hem aconseguit els objectius físics que ens proposàvem i ens marcàvem per a l'inici de la pretemporada. Marxem satisfets", ha dit l'entrenador argentí.

El cos tècnic ha rebaixat la intensitat física en l'últim tram de la concentració. El següent test pels de Pochettino és el Trofeu Ciutat de Barcelona, que es disputa aquest dimecres a 2/4 de 10 contra el Boca Juniors argentí.

"Esperem fer un gran partit davant la nostra afició i que els nostres socis gaudeixin", ha dit l'entrenador blanc-i-blau, que espera que l'estadi de Cornellà s'ompli per aquesta cita: "Sabem que l'afició respondrà".

Finalment, Pochettino s'ha fet ressò del 'cas Kameni', que no es decideix a marxar de l'Espanyol: "Kameni és un més de la plantilla i, si es queda, haurà de disputar la seva posició com la resta de jugadors".

stats