Espanyol
Esports Futbol 09/01/2011

Pochettino: "Som on som perquè l'equip és una pinya"

L'entrenador ha volgut destacar la tasca de "tots els jugadors de la plantilla, no només dels que han jugat. Hem aconseguit una idea de joc en la que tots anen a la una"

Martí Molina
1 min
Mauricio Pochettino protesta una acció del partit de Mestalla.

BarcelonaMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha volgut destacar la labor de tota la plantilla en la victòria davant el Saragossa per 4-0. No només dels jugadors que aquest diumenge han participat en la golejada, sinó també “els que no han jugat i fins i tot els que no estaven convocats”. I és que per l'entrenador “es respira un gran ambient a l'equip, i això explica que l'equip estigui on està”.

Amb aquest resultat, l'Espanyol s'assegura acabar una nova jornada en zona europea, i a la vegada trenca amb una mala ratxa de 5 partits sense conèixer la victòria. Quan li han preguntat si els jugadors poden creure-s'ho i desconcentrar-se, el tècnic blanc-i-blau ha rspost que no, “perquè gaudeixen amb allò que fan. Hem aconseguit una idea en la qual tots anem a l'una i la defensem amb les dents; després de dos anys treballant de manera molt humil. No, no crec que els jugadors s'ho creguin”, ha dit.

Sobre el partit, el tècnic ha destacat els gols d'Álvaro Vázquez i Sergio García; especialment d'aquest últim, que ha anotat el seu primer gol amb la samarreta de l'Espanyol. “És bo que hagin marcat, i que els que estan més familiaritzats amb la porteria contrària vagin aconseguint gols de mica en mica”, principalment per una qüestió de “confiança”, tal com ha dit Poche.

Per últim, l'entrenador ha confirmat que Osvaldo ha patit una lesió muscular, tot i que no ha volgut dir quin era el diagnòstic a l'espera de les proves que li estan fent. D'altra banda, ha aclarit que Javi Martínez ha hagut de deixar el terreny de joc per culpa d'uns problemes estomacals.

stats