Espanyol
Esports Futbol 17/07/2011

Pochettino: "Fitxar un migcampista és prioritari, però tenim limitacions"

El tècnic blanc-i-blau ha dit que necessita un organitzador però que "no tenim pressupost per al futbolista que voldríem i portar un jugador a cost zero no és fàcil"

Efe
2 min
Mauricio Pochettino.

PeraladaMauricio Pochettino, entrenador del RCD Espanyol, ha confessat en la concentració de Peralada que fitxar un migcampista de perfil organitzador és el gran objectiu de l'entitat, encara que ha apuntat que la limitada capacitat econòmica del club català dificulta en gran mesura l'operació.

"En àmbit numèric sí que falten jugadors al centre del camp. Ja ho vam dir des de l'àrea esportiva a principi de pretemporada, fitxar un migcampista és una prioritat però no tenim pressupost per al futbolista que voldríem i portar un jugador a cost zero no és fàcil", ha explicat el tècnic blanc-i-blau.

Pochettino ha destacat, en aquest sentit, l'aportació dels més joves si finalment no arriba cap fitxatge: "Tenim gent com Pau o Darder per ocupar aquest lloc, però seria bo portar un jugador amb més garanties i també així no apressar el creixement dels del planter, perquè no han de tenir aquesta responsabilitat".

D'altra banda, el preparador blanc-i-blau ha valorat el debut d'Albín, únic fitxatge que s'ha estrenat com a blanc-i-blau, ahir contra el Peralada. "És un jugador amb desequilibri, qualitat i gran copejament. Espero que sigui un dels futbolistes importants en el transcurs d'aquesta pretemporada", ha subratllat Pochettino.

L'entrenador ha apuntat a més que no veu "factible" que Mattioni jugui en el pròxim amistós, dimecres. El brasiler segueix un pla específic de recuperació després de lesionar-se el genoll esquerre fa un any. Els que sí que podrien debutar són Héctor Moreno i Dídac, que fa menys dies que s'exerciten que la resta del grup.

Finalment, Pochettino ha valorat la situació de Kameni. El porter està negociant amb la Roma el seu traspàs, però el procés s'està allargant: "Ni em molesta ni m'empipa. Són situacions normals i hem d'aprendre a conviure-hi, s'ha de prendre amb naturalitat i centrar-se en els nostres objectius a Peralada".

stats