Espanyol
Esports Futbol 19/11/2011

Pochettino: "Hem d'igualar el plus d'ansietat i agressivitat de la Reial Societat"

El tècnic diu que els resultats dels donostiarres no es corresponen amb el seu joc, com ho demostra l'empat contra el Barça i la derrota amb el Madrid per la mínima

Efe
1 min
Pochettino gesticula en el partit contra el Racing.

Sant AdriàMauricio Pochettino, l'entrenador de l'Espanyol, ha augurat un partit molt complicat contra la Reial Societat, cuer, a Anoeta, i ha apuntat que per treure un bon resultat "hem d'igualar el plus que tenen d'ansietat i agressivitat" per la seva situació crítica.

El tècnic blanc-i-blau, a més, ha apuntat que els resultats del rival d'aquest diumenge no es corresponen amb el seu joc. "Els he vist jugar a casa i han empatat amb el Barça i han perdut per la mínima davant el Reial Madrid. Cap equip et posa les coses fàcils en aquesta competició, cal respectar el contrari", ha comentat.

Les lesions de Javi López, Javi Márquez i Pandiani i la sanció de Forlín no han alterat la serenitat de Pochettino. "Durant una temporada poden passar coses així, és normal. No passa absolutament res. Per això hi ha el planter, que pot aportar coses importants", ha explicat.

D'altra banda, l'entrenador periquito ha valorat la situació del lesionat Javi Márquez, baixa per les molèsties d'un traumatisme al turmell: "No vull equivocar-me però després del seguiment que li hem fet durant aquests dies sembla que finalment hem detectat el problema. La setmana que ve prendrem una decisió".

stats