Espanyol
Esports Futbol 14/01/2012

Pochettino: "Hem estat a l'altura amb un gran treball i esforç de tots els jugadors"

El tècnic argentí resta importància al domini aclaparador del Sevilla al primer temps i destaca la "vàlua" d'un punt contra un rival i un camp "molt complicat"

M. Molina
2 min
Mauricio Pochettino dóna instruccions en el Sevilla-Espanyol

BarcelonaMauricio Pochettino s'ha mostrat molt satisfet per l'empat que l'Espanyol ha aconseguit al camp del Sevilla (0-0). Ha estat un partit on no hi han hagut gols i on els locals han dominat amb molta contundència al primer temps. Encara que el tècnic argentí li ha restat importància, i ha assegurat que és "normal" passar angúnies al Sánchez Pizjuán-

"És un punt molt valuós contra un rival que té molta qualitat. És un camp molt complicat i crec que hem estat a l'altura amb un gran treball i esforç de tots els jugadors, molt solidaris. I sobretot, tenint les idees molt clares", ha resumit l'entrenador.

Sobre el primer temps, ha qualificat de "normal" el fet de "patir" perquè "ja imaginàvem que el Sevilla sortira amb molta força al primer temps. Però hem superat aquestes situacions compromeses i penso que al segon temps hem dominat".

Encara que els elogis se'ls ha endut la línia defensiva: "Ha hagut de treballar molt fort, i penso que en un camp com aquest on el Sevilla genera moltes ocasions cal ratllar la perfecció per evitar que marquin. Li dono molt valor al treball que ha fet l'equip en defensa".

Pel què fa a l'equip que ha posat sobre el terreny de joc, amb alguns canvis significatius, ha explicat que "hi ha jugadors que arrosseguen molèsties i pensàvem que era bo que no sortissin d'inici, i també per donar minuts a altres jugadors. Ens esperen dos partits entre setmana i és important que els 22 que són a la plantilla se sentin futbolistes i part de l'equip".

I és que el proper pas és pensar en el Mirandés, el rival als quarts de final de la Copa. "És de 2a B però no se'ls ha de subestimar. Ja s'ha vist que han superat el Vila-real i el Racing de manera merescuda, i estem avisats. Saben que jugant el primer partit a Cornellà hem de fer un bon partit, intentant marcar el màxim possible de gols i mirant de no encaixar-ne cap", ha dit l'entrenador.

No valora la marxa de Kameni

D'altar banda, Mauricio Pochettino no ha volgut valorar la sortida de Kameni, qui aquest divendres es desvinculava oficialment de l'Espanyol després de 7 anys i mig al club blanc i blau: "Crec que no és el moment de parlar de la sortida de Kameni. Tot i això, sobre la seva sortida, el més interessat en marxar era el jugador. Penso que per a ell era la millor solució i li desitjo tota la sort", ha conclòs.

stats