Espanyol
Esports Futbol 27/01/2012

Pochettino: "L'eliminació de la Copa del Rei va ser dolorosa, però el dol ja ha passat"

El tècnic de l'Espanyol admet que té ganes de "donar una alegria a l'afició contra el Mallorca", i que està tranquil perquè sap que el club està buscant un davanter

Efe
1 min
Mauricio Pochettino, a la banqueta d'Anduva.

BarcelonaEl tècnic de l'Espanyol Mauricio Pochettino ha reconegut avui en la roda de premsa prèvia al partit contra el Mallorca que per al vestidor "l'eliminació de la Copa del Rei va ser dolorosa, però el dol ja ha passat" i la seva obligació és oblidar-ho.

El tècnic hispanoargentí ha insistit en la recuperació moral del bloc: "Anímicament i físicament l'equip està bé, no hi ha excusa. Tenim ganes de donar una alegria a la nostra afició demà. El grup ha canviat el xip i no et pots parar a pensar en el que va passar, perquè la Lliga és una història diferent". L'entrenador ha augurat un partit complicat davant el conjunt balear. "La intensitat serà molt alta. Jugarà amb un 4-4-2 i sortiran ràpids al contraatac. Serà difícil, com ho són tots els partits de Primera divisió. Per a nosaltres són tres punts molt importants per seguir amunt", ha comentat.

Mantenir-se en els llocs europeus de la classificació és el gran somni blanc-i-blau per a aquesta temporada. Ara són cinquens en la taula. "La gent està il·lusionada, però nosaltres anem partit a partit i sabem on som", ha explicat Pochettino, que manté el discurs prudent des de l'inici de la temporada. D'una altra banda, el tècnic blanc-i-blau ha valorat la possible arribada d'un davanter centre en aquest mercat d'hivern: "La direcció esportiva està treballant en això i jo estic tranquil. La situació del club fa que aquestes coses vagin lentes". El termini de fitxatges acaba el pròxim 31 de gener.

stats