Espanyol
Esports Futbol 11/02/2012

Pochettino: "El Madrid? Només puc dir que els meus fills dormen amb el pijama de l'Espanyol"

El tècnic argentí de l'Espanyol ha qualificat el suposat interès del Reial Madrid perquè en sigui l'entrenador com un "rumor" i diu que està "acostumat" a conviure-hi

Ara
2 min
Pochettino es desespera en el partit contra el Mallorca.

Sant Adrià del BesósDesprés d'una setmana on es va situar Mauricio Pochettino com a possible recanvi de José Mourinho al Reial Madrid –si el portuguès finalment fa les maletes al final d'aquesta temporada–, aquest dissabte l'entrenador de l'Espanyol ha sortit a la sala de premsa com a motiu de la prèvia del partit entre els blanc-i-blaus i el Saragossa (Cornellà-El Prat; diumenge, 12.00). Encara que el futbol ha quedat en un segon terme.

Aquesta setmana, Punto Pelota desvelava un suposat interès del Reial Madrid per Pochettino, i al tècnic argentí se l'ha interrogat repetidament sobre aquesta qüestió. I tot i que no ha volgut respondre taxativament amb un sí o amb un no a aquest tema, ha qualificat aquesta informació de "rumor" i ha dit que ja està "acostumat" a conviure-hi.

"Hem de conviure amb els rumors. Tinc la tranquil·litat de portar molt de temps en el món del futbol i sé viure amb naturalitat aquestes coses. Per sort estem aïllats d'aquests rumors i ens centrem amb allò que és important, que és el partit de diumenge", ha comentat Pochettino.

L'entrenador, que ha estat repreguntat sobre el tema, ha afegit: "Malgrat que no m'agrada la demagògia, només puc dir que els meus fills dormen cada nit amb el pijama de l'Espanyol. Així tanco tot aquest tema".

Version:1.0 StartHTML:0000000167 EndHTML:0000002524 StartFragment:0000000454 EndFragment:0000002508 Però, segons ha explicat l'entrenador, el que més li preocupa és el partit d'aquest diumenge contra el Saragossa; i en concret que la grada es distregui amb personalismes demà contra el Saragossa. "No vull que es personalitzi. L'important és el club i l'entitat estan sempre per damunt de qualsevol persona, el que cal fer és corejar el nom de l'Espanyol", ha comentat el tècnic hispanoargentí.

Pochettino ha assegurat que no es distreu del seu objectiu, "la preparació del partit contra el Saragossa". En aquest sentit, el míster desconfia del cuer: "Li tinc un gran respecte, absolut, veient els seus futbolistes i cos tècnic. Al futbol succeeixen aquestes coses. Si la intensitat no és la correcta et pot guanyar qualsevol equip".

El preparador, a més, ha subratllat que tots s'hi juguen grans coses a Cornellà-El Prat: "Sempre parlem dels equips que estan necessitats... però en definitiva tots ho estem. Tots volem sumar punts i lluitem per objectius, encara que molt dispars. Ens donaria la possibilitat de ser en un lloc de privilegi".

Respecte a les possibilitats de Champions, el vestidor està "amb molta tensió, no podem relaxar-nos i és una motivació per a nosaltres, són metes importants i maques". Pochettino ha apuntat que la unió de l'afició amb l'equip "ha de ser absoluta, la resposta de la grada serà magnífica, aquesta confiança ens dóna energia".

Finalment, el míster ha destacat el retorn del saragossista Luis García, excapità periquito: "La grada el rebrà com realment es mereix. S'ha identificat des del primer dia amb els valors d'aquest club i cada vegada que s'ha posat la samarreta de l'Espanyol s'ho ha deixat tot al camp".

stats