Espanyol
Esports Futbol 29/10/2011

Pochettino: "El Màlaga té grans jugadors per revertir aquesta situació"

L'entrenador de l'Espanyol no descarta fer rotacions pel partit contra els andalusos d'aquest diumenge, i ha destacat l'absència de Javi Márquez per lesió

Efe
1 min
Mauricio Pochettino.

Sant Adrià el BesósMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha alertat del perill del Màlaga malgrat portar tres derrotes seguides, i ha assegurat que el conjunt de Pellegrini "té grans jugadors per revertir aquesta situació, compten amb molta experiència".

La dinàmica del conjunt andalús és just la contrària de la dels periquitos, amb tres victòries consecutives. "És un rival concebut per estar a la part alta de la classificació. Però és un Lliga molt competitiva i qualsevol pot guanyar qualsevol, tots competeixen de forma molt intensa", ha apuntat el preparador blanc-i-blau.

L'entrenador de l'Espanyol no descarta rotacions. En aquest sentit, ha destacat l'absència de Javi Márquez per lesió: "És preocupant perquè fa que l'arrossega des de l'entrada contra la Reial Societat de la temporada passada a casa. No està al cent per cent i el turmell el condiciona per desplegar el seu potencial".

D'altra banda, no s'ha mostrat alarmat per la poca fortuna del seu davanter Álvaro amb vista a porteria, ja que no s'ha estrenat aquesta temporada. "És un noi jove i està en procés de consolidació. Ha de viure aquest tipus de situacions i estic tranquil. Contra el Betis va fer un bon partit, de gran desgast, però li va faltar la cirereta. Arribarà la recompensa", ha comentat.

stats