Espanyol
Esports Futbol 07/01/2012

Pochettino: "Mantindrem la nostra identitat amb matisos que puguin posar en dificultat el Barça"

L'entrenador diu que "cap equip ha trobat la fórmula per aturar" els blaugranes però que "des de la modèstia i el respecte" aniran "a per ells des del primer minut"

Ara
2 min
Mauricio Pochettino.

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, s'ha mostrat molt cautelós abans del derbi contra el Barça. El tècnic argentí ha elogiat el joc dels de Guardiola, però a la vegada també s'ha mostrat confiat en poder donar la sorpresa i guanyar l'enfrontament d'aquest diumenge a Cornellà-El Prat.

Malgrat l'enorme potencial dels blaugranes, i la qualitat dels seus jugadors, l'Espanyol farà tot el possible per endur-se els tres punts. "Encara que no molts, algun partit han perdut, que jo recordi. Per tant, des de la modèstia i el respecte anirem a per ells des del primer minut", ha assegurat l'entrenador de l'Espanyol. De fet, Pochettino ha comentat que tots els rivals tenen "una fórmula o recepta per poder contrarestar el Barça, però cal posar-la en pràctica i demostrar-la, que és el que no ha fet gairebé ningú", ha explicat. Així mateix, ha insistit que "volem guanyar i farem tot el possible per fer-ho. Ho intentarem amb totes les nostres forces. Mantindrem la nostra identitat amb matisos que puguin posar en dificultat el Barça".

Pochettino, que ha agraït els elogis de Pep Guardiola, ha subratllat que el Barcelona "és un equip diferent al de l'any passat, que manté el bloc però que s'ha vist potenciat amb els fitxatges que s'han realitzat". En aquesta línia ha recordat que és un equip que ho guanyat tot i que per a molts és "el millor del món". No obstant, ha avisat que "amb els nostres arguments i potencial intentarem contrarestar-lo. Hem de tractar que el resultat sigui al nostre favor".

Respecte a l'estat anímic i físic de l'equip, Pochettino ha afirmat que ha vist "bé" als seus jugadors. "Hi ha una gran il•lusió pel partit d'aquest diumenge. És un partit en el qual tots volen estar i els he vist bé". En aquest context, ha assegurat que el partit de tornada de la Copa del Rei davant el Còrdova no distraurà als seus jugadors. "Tenim totes les energies posades en el partit de demà. És un partit que il·lusiona a jugadors, afició... i hem de centrar i tractar de fer-ho bé per estar prop de la victòria", ha reflexionat.

stats