Publicitat
Publicitat

Espanyol

Pochettino: "No demanaré res que el club no estigui en condicions de donar-me"

El tècnic de l'Espanyol ha confirmat que es queda a la banqueta blanc-i-blava, ha fet autocrítica per la mala segona volta, i demana que es traci un full de ruta

L'entrenador del RCD Espanyol , Mauricio Pochettino , insisteix en requerir a tots els estaments de l'entitat una anàlisi al final de temporada i ha subratllat que , de cara a properes campanyes , no demanarà "res que el club no estigui en condició de donar-me". "El que vull és transparència en objectius , conceptes , discurs i la seva comunicació . Que tothom entengui el projecte i el pla de ruta , d'on venim i cap a on volem anar" , ha comentat .

"Tots palpem que la nostra afició vol alguna cosa més" , ha explicat en referència a la decepció per quedar-se fora de la Lliga Europa . De tota manera , Pochettino ha subratllat que aquesta anàlisi no afectarà al seu futur : "Quan parlo d'aquesta reflexió no em refereixo a la meva continuïtat com a tècnic , l'Espanyol sap que tinc dos anys més de contracte . Sóc un home de club i m'adapto " .

El tècnic no rebutjaria , en aquest sentit , un projecte amb marcada austeritat econòmica . L'entrenador hispano-argentí, a més, no ha esquivat l'autocrítica per la seva tasca en la parcel·la esportiva : "Ningú eludirà la seva responsabilitat , jo el primer . No hem tret bons resultats i no cal amagar-se, ' mea culpa' . Hem d'analitzar profundament també el tema esportiu" , ha afirmat .

D'altra banda , Pochettino ha avançat que la pretemporada podria començar "al voltant del 9 de juliol" , encara que ha apuntat que han d'encaixar molts factors . "Hi pot haver una gira o no , molts tenen compromisos internacionals i hem de dominar bé els temps de descans . Està tot una mica a l'aire" , ha comentat .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT