Espanyol
Esports Futbol 23/01/2012

Pochettino: "No espero una emboscada contra el Mirandés, però serà complicat"

Malgrat l'avantatge del conjunt català de l'anada (3-2), el tècnic ha assegurat que l'Espanyol intentarà aconseguir la victòria

Efe
1 min
SEGURETAT I IL·LUSIÓ 
 Amb l'ajuda de Ramon Planes a l'àrea esportiva, Pochettino ha construït un projecte de present i futur a l'Espanyol. Els bons resultats avalen la seva gestió, de vegades impopular, amb les sortides de l'equip de jugadors com Tamudo o Kameni.

Cornellà de LlobregatL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha confessat que, per al partit de tornada de quarts de final de la Copa del Rei, no espera "una emboscada contra el CD Mirandés però serà complicat perquè ja han jugat aquí dos rivals de Primera i cap ha guanyat".

Malgrat l'avantatge del conjunt català de l'anada (3-2), el tècnic ha assegurat que l'equip intentarà aconseguir la victòria: "Anirem pel partit, l'eliminatòria està oberta i cal guanyar-la. Hi haurà molta pressió en l'ambient però nosaltres arribem en una bona dinàmica, merescuda".

El tècnic ha confessat que davant el calendari de partits han de mirar les forces que tenen, encara que ha destacat l'"enorme il·lusió que genera aquesta competició a tothom". D'una altra banda, Pochettino ha destacat la simpatia que desperta el Mirandés "i per això a molts els fa gràcia que arribi a semifinals".

Pochettino ha detallat algunes de les claus per tornar a Barcelona amb la classificació: "El secret és la intensitat defensiva, tenir la pilota, saber gestionar-ho i fer mal a dalt. Estem satisfets per la primera volta que hem fet però ara cal confirmar-ho en la segona, sempre és més difícil".

stats