Espanyol
Esports Futbol 20/11/2011

Pochettino: "Només ens ha faltat fortuna"

El tècnic elogia els seus jugadors i creu que marxen "amb 1 punt quan han buscat els 3"; i es mostra tranquil amb la sequera golejadora perquè "els gols ja arribaran"

Ara
1 min

Sant SebastiàTot i l'empat a zero al camp de la Reial Societat, Mauricio Pochettino ha elogiat obertament el joc de l'equip, i ha considerat que l'Espanyol marxava d'Anoeta "amb només un punt quan hem buscat els tres". El tècnic periquito creu que al seu equip li "ha faltat fortuna" però que "el partit reforça el nostre treball i confirma el que estem fent".

Des del seu punt de vista, Pochettino creu que el partit ha tingut dues cares ben diferents. "A la primera meitat, als dos equips ens ha costat jugar. El ritme era molt alt i hi ha hagut un esforç molt alt. Estàvem molt igualats. A la segona part, en canvi, hem portat el pes del partit, hem tingut ocasions però no hem pogut concretar-les".

L'entrenador argentí ha reiterat els elogis per als seus jugadors i ha apuntat que "els gols arribaran. Som un equip sòlid i avui només ens ha faltat una mica de fortuna. Som els joves de Primera i necessitem temps i paciència ".

Finalment, sobre la lesió que pateix Sergio García i que l'ha obligat a deixar el terreny de joc al poc de començar, ha assenyalat que "estem pendents de la seva evolució. Esperem a veure què té. Sempre és un contratemps i més en una plantilla tan curta com la que tenim ".

stats