Espanyol
Esports Futbol 06/04/2011

Pochettino: "Seria un pal no anar a Europa"

L'entrenador de l'Espanyol ha explicat que les lesions estan perjudicant molt l'equip en aquesta segona volta, perquè creu que "amb les nostres armes i tota la plantilla disponible, seria diferent"

Efe
1 min
Mauricio Pochettino, durant una roda de premsa.

Sant Adrià del BesósL'entrenador de l'RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, ha reconegut avui que seria una decepció no anar a Europa i ha justificat la mala ratxa de l'equip, amb 9 punts sumats dels últims 33, per la plaga de lesions que està patint la plantilla, amb sis intervencions quirúrgiques.

"No anar a Europa suposaria una desil·lusió gran per a tothom, seria un gran pal. Lluitem contra equips dissenyats per ser en quarts de Champions, Europa League... però entenc el desànim i la decepció de la gent perquè jo també la visc", ha comentat el preparador blanc-i-blau després de l'entrenament.

Pochettino, d'una altra banda, ha argumentat la baixada de l'Espanyol amb les lesions: "Quan el grup està fort i tens tothom disponible tens més alternatives, però quan tanta gent passa pel quiròfan tot t'afecta més. No és una justificació, encara que amb el nostre potencial i les nostres armes seria diferent".

El tècnic argentí ha subratllat, amb tot, que l'equip manté la seva confiança. "El vestidor no té dubtes i confiem en les nostres possibilitats. Ens afecta la dinàmica negativa, però també la realitat de la situació que tenim sobre la taula", ha explicat Pochettino, referint-se a les lesions.

Finalment, l'entrenador blanc-i-blau ha tret ferro als xiulets de l'afició durant l'últim de Cornellà-el Prat contra el Racing, que va acabar en derrota: "És l'expressió d'un sentiment momentani de decepció i de tristesa, però no cal sobredimensionar-ho en absolut".

stats