Espanyol
Esports Futbol 05/11/2011

Pochettino: "El Vila-real és un rival tocat per les lesions i amb l'orgull ferit"

El tècnic ha deixat clares les ganes de victòria dels seus homes després de la derrota a Màlaga amb un penal polèmic (2-1) i ha demanat un arbitratge "just"

Efe
1 min

Sant AdriàMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha alertat del perill del Vila-real, a qui ha definit com "un rival tocat per les lesions i amb l'orgull ferit", en la prèvia del partit que els blanc-i-blaus jugaran al seu estadi contra els de La Plana (diumenge, 18.00)

"És un contrari perillós i el respectem perquè té jugadors de qualitat per suplir les baixes", ha manifestat el tècnic periquito, que no espera que l'entrenador rival, Juan Carlos Garrido, canviï el sistema habitual després de la seva eliminació a la Lliga de Campions.

"Pot canviar de noms però no el seu funcionament perquè té un estil i una filosofia marcada. No crec que es torni imprevisible, té una identitat forta", ha afegit.

Pochettino, d'altra banda, ha constatat les ganes de victòria del vestidor blanc i blau després del polèmic penal a Màlaga, que va suposar el 2-1 en contra. "No sé qui xiula, però espero que sigui just. Tenim ganes de competir, guanyar i treure'ns la frustració, però l'equip no està sobreexcitat", ha afirmat.

Finalment, l'entrenador de l'Espanyol ha restat importància al retorn a la convocatòria del jove Thievy Bifouma, que no havia entrat en les tres últimes llistes. "És una situació normal dins d'un procés natural. A més, s'ha exercitat moltes vegades amb el primer equip aquesta setmana", ha afegit.

stats