Espanyol
Esports Futbol 08/02/2012

Pochettino: "Aquest equip no té sostre, hem de seguir buscant la millora col·lectiva"

El tècnic de l'Espanyol demana prudència malgrat la cinquena posició que ocupa l'equip a la classificació i assegura que, després d'una primera volta destacable, s'ha de mantenir el to competitiu fins el final

Efe
1 min
Pochettino dóna instruccions a San Mamés.

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino ha mantingut avui un discurs prudent malgrat la cinquena posició que ocupa el club a la classificació i ha assegurat que, després d'una primera volta destacable, està "conforme amb l'equip", però sap que "ara arriba el més dur".

El tècnic ha destacat la maduresa del bloc en aquests moments: "No veig relaxació en l'equip per fer saltar les alarmes. Veig que estem treballant bé, amb moltíssima intensitat. Hem de serrar les dents més que mai i exigir més perquè mantenir-se en aquesta situació no és fàcil".

El preparador ha evitat parlar d'objectius europeus a final de temporada. "Marcar-nos un sostre crec que no serveix de res, l'equip no té sostre, hem de buscar sempre la millora individual i col·lectiva. Amb els tres fitxatges d'hivern hi ha més alternatives, però hem de confirmar el bon moment al camp", ha comentat.

Pochettino, d'altra banda, no ha menyspreat el Saragossa, pròxim rival de l'Espanyol i cuer de Primera: "En la Lliga tots poden guanyar qualsevol. Tenim molt de respecte per ells i estan en una situació que nosaltres hem viscut. El nostre objectiu clar és guanyar el següent partit".

stats