Copa Catalunya
Esports Futbol 07/08/2011

L'Espanyol s'emporta vuit jugadors del futbol base a la Copa Catalunya

Mauricio Pochettino s'emportarà aquest dilluns Clerc, Pau Senent, Thievy, Cristian Gómez, Cristian Alfonso, Pirulo, Zou i Kilian per jugar contra el Nàstic de Tarragona

Efe
1 min
Entrenament de l'Espanyol.

Sant Adrià de BesòsL'Espanyol s'emportarà aquest dilluns a les semifinals de la Copa Catalunya contra el Nàstic de Tarragona (19 hores) vuit jugadors del futbol base: Clerc, Pau Senent, Thievy, Cristian Gómez, Cristian Alfonso, Pirulo, Zou -tots ells amb fitxa del filial- i Kilian, del juvenil.

A la convocatòria de l'entrenador Mauricio Pochettino destaca l'absència del porter camerunès Carlos Kameni, pendent d'un possible partit amb la seva selecció després que s'anul·lés, ahir, l'amistós que havia de disputar a Los Angeles. L'africà va disputar els 90 minuts del IV Memorial Antonio Puerta, dijous passat.

Tampoc no hi seran Héctor Moreno, pendent d'anar-se'n amb la selecció de Mèxic demà a la tarda, els internacionals Sub-20 Jordi Amat i Álvaro Vázquez, encara disputant el Mundial a Colòmbia, ni l'uruguaià Adrián Luna, eliminat del torneig i que arribarà en els pròxims dies. A més, el portuguès Rui Fonte és amb la Sub-21.

Els lesionats Felipe Mattioni, recuperant-se de la seva lesió de lligament encreuat anterior del genoll esquerre; Jesús Dátolo, amb sobrecàrrega al recte anterior esquerrà, i Juan Albín, que va patir un esquinç al turmell esquerre, segueixen fent treball diferenciat i no arribaran a temps per al partit de demà.

stats