Espanyol
Esports Futbol 07/08/2011

Pochettino demana al club que es planti en el cas Osvaldo

L'entrenador de l'Espanyol ha demanat aquest matí al seu club que es planti en el possible traspàs del davanter a falta de dues setmanes per començar la competició

Efe
2 min
Mauricio Pochettino.

Sant Adrià de BesósMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha demanat aquest matí al seu club que es planti en el possible traspàs del davanter Pablo Daniel Osvaldo a falta de dues setmanes per començar la competició, per poder fer front a l'inici de Lliga amb tranquil·litat.

"Al principi de tot penses que la solució serà ràpida però arribats a aquest punt comença a tenir aspectes de preocupació. Jo solucionaria ràpid el tema. Si el jugador vol anar-se'n... hi ha una clàusula de rescissió -30 milions d'euros- i la Lliga comença d'aquí a dues setmanes", ha subratllat el tècnic amb un discurs ferm.

El preparador ha considerat que és moment de "posar les cartes sobre la taula" en el futur del golejador argentí. "Jo les estic posant. Toca donar la cara i hi ha uns responsables que també han de fer-ho. Per a mi és un jugador difícil de reemplaçar si se'n va. Moltes vegades cal dir les coses clares, no de forma agressiva", ha apuntat.

"Aquesta és la meva postura, que adopto de forma interna i també públicament", ha insistit el míster. Osvaldo és una de les seves principals preocupacions: "Evitaríem una pila de comentaris i li donaríem tranquil·litat i naturalitat al grup per preparar la Lliga. No és bo no tenir les coses clares a aquestes altures".

D'una altra banda, Pochettino ha valorat la semifinal de la Copa Catalunya, demà a les 19.00 hores contra el Nàstic. "M'espero un partit seriós, contra un equip de Segona divisió que tindrà la il·lusió de guanyar en el seu camp. Hi anem amb la intenció de fer-ho bé i la nostra idea és anar pel torneig", ha dit.

L'entrenador de l'Espanyol ha fet autocrítica després d'encaixar un 5-0 dijous passat a Sevilla: "Va ser massa gruixut però ens falta trobar més coordinació defensiva, ser més contundents darrere i molt més agressius a les dues àrees. De tota manera estem millorant en qüestions col·lectives".

stats