Espanyol
Esports Futbol 01/11/2012

Pochettino: "El 3-1 desmereix la feina feta per l'equip"

El tècnic de l'Espanyol considera que el resultat és "un càstig excessiu" i ha valorat la reacció de l'equip en la segona meitat i l'actitud dels jugadors que estaven menys rodats

Efe
1 min
Stuani i Tejera, capcots després del gol de Fazio al Sánchez Pizjuán

SevillaMauricio Pochettino ha assenyalat després del partit de Copa al Sánchez Pizjuán que "el 3-1 desmereix la feina feta per l'equip" davant el Sevilla.

"En els últims sis o set minuts se'ns ha escapat un partit que teníem controlat després d'una segona part molt bona. L'equip s'ha sobreposat bé al gol encaixat tan aviat. En la primera part hem patit una mica més, però en la segona hem tingut un bon joc i ocasions", ha argumentat.

El tècnic de l'Espanyol ha apuntat que el Sevilla no ha fet "mèrits per posar-se per davant amb el 2-1" i ha lamentat que tot s'hagi esfondrat "amb el penal fora del temps reglamentari".

"L'eliminatòria està una mica a favor del Sevilla, però espero remuntar-la en la tornada d'aquí un mes", ha comentat Pochettino, que ha reconegut que el "preocupen" els gols encaixats a pilota parada.

Sobre l'actuació del col·legiat basc Miguel Ángel Pérez Lasa, Pochettino ha afirmat que està "cansat" de parlar dels àrbitres i que prefereix centrar-se en el seu equip perquè "el més important és corregir errors".

"M'ha agradat la mentalitat de l'equip malgrat jugar amb jugadors que estaven tenint menys minuts. La competència està bé i s'ha demostrat que la plantilla és bona", ha dit Pochettino, que ha insistit que marxa "trist amb el resultat" perquè el considera "un càstig excessiu".

stats