COPA DEL REI
Esports Futbol 24/01/2012

Pochettino: "Estem emprenyats. Què hem de fer? Tirar-nos els plats pel cap? No, hem de mirar endavant"

El tècnic de l'Espanyol refusa parlar del plantejament i perquè diu que això només busca "fer mal a la gent que ha jugat i que ho ha donat tot"

Ara
1 min
Mauricio Pochettino, a la banqueta d'Anduva.

BarcelonaEl tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha confessat estar trist i emprenyat per l'eliminació del seu equip a mans del Mirandés a la Copa del Rei. "Ara m'envaeix la tristesa i la decepció. Tots estàvem il·lusionats amb la idea d'arribar a les semifinals, però hem de seguir endavant, recuperar a la gent. Els jugadors, els dirigents i el cos tècnic està emprenyat. Però, què hem de fer? Flagel·lar-nos i tirar-nos els plats pel cap? No, hem de mirar endavant".

L'entrenador ha reconegut que "és un gran pal per les il·lusions que teníem tots, però el que està clar és que hem de felicitar el Mirandés". Per a Pochettino, les errades a Cornellà els han condemnat. "Aquest és un camp complicat, hem hagut de marcar 4 gols i aquests gols no ens han servit per passar. Potser a Cornellà vam tenir moltes errades i això és el que ens ha fet no classificar-nos".

Pochettino no ha volgut parlar de com ha plantejat el partit d'aquest dimarts a Anduva. "El plantejament és el mateix amb el que vam guanyar al Granada. Tot el que puguem parlar ara queda en un segon pla. L'eliminatòria ha quedat tancada per a nosaltres i només queda mirar endavant. Parlar de plantejaments o de noms busca fer mal a gent que ha jugat i que ho ha donat tot. Cal mirar endavant. Hem d'aixecar-nos, estem a la Lliga en una bona posició i seguir mirant endavant"

Per últim, l'entrenador ha explicat el perquè de la suplència de Verdú. "Preguntin-li a ell i sabran per què. Va patir un cop al bessó i no podia jugar la totalitat dels minuts", ha conclòs.

stats