Espanyol
Esports Futbol 22/07/2012

Pochettino, afectat pels incendis, no pot tornar a la concentració de l'Espanyol a Peralada

El tècnic blanc-i-blau s'ha quedat atrapat a l'embús de l'AP7 i la policia li recomana que desfaci el camí. Tots els jugadors blanc-i-blaus han pogut tornar a l'hotel després del dia de descans

Ara
1 min

BarcelonaL'Espanyol s'ha vist afectat pel foc que crema des de la tarda a La Jonquera i l'Alt Empordà. Concentrats a Peralada, aquest diumenge tant jugadors com tècnics gaudien d'una jornada de descans i tots els components han aprofitat per abandonar l'hotel i gaudir del dia amb les seves famílies.

Part del cos tècnic, entre els quals hi ha l'entrenador Mauricio Pochettino i alguns ajudants, s'ha vist bloquejat a l'AP7 a l'alçada de Figueres i, seguint les recomanacions dels Mossos d'Esquadra, han decidit tornar cap a Barcelona. El mateix li ha passat al president Ramon Condal, que tornava de la celebració del 30è aniversari de la Penya Blanc-i-Blava del Moianès.

Els jugadors blanc-i-blaus han pogut arribar amb normalitat, encara que amb força dificultat.

La zona que ocupa l'hotel de concentració està, ara per ara fora del possible perill, com així s'ha informat, i la normalitat en els horaris i les activitats és absoluta entre els periquitos.

stats