Espanyol
Esports Futbol 03/08/2011

Pochettino: "M'agradaria resoldre aviat la situació amb Osvaldo"

Pochettino voldria que ja s'acabés el serial sobre el possible traspàs d'Osvaldo a l'Atlètic de Madrid, tot i que sap que aquestes situacions acostumen a allargar-se. També ha parlat de Kameni, d'un possible fitxatge al mig del camp i del partit que jugaran demà a Sevilla

Efe
1 min
Condal i Pochettino presenten el 37è trofeu Ciutat de Barcelona

Sant Adrià de BesòsPochettino ha confessat aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià que li agradaria que la situació d'Osvaldo, esperat per l'Atlètic de Madrid, quedi definida com més aviat millor.

L'entrenador periquito veu centrat el golejador periquito i "molt bé i amb il·lusió per continuar", però la situació "no depèn només d'ell". "Hi ha altres factors que hi influeixen; m'agradaria que es resolgués tot aviat, però fa molts anys que sóc al món del futbol i estic acostumat a aquesta mena de situacions".

Si finalment Osvaldo deixa l'Espanyol, Pochettino espera "un recanvi de qualitat" a la davantera. "Però no m'imagino l'equip sense Osvaldo ni sense cap altre", ha apuntat el preparador blanc-i-blau. En principi, el club català no acceptarà una oferta de menys de 20 milions d'euros per l'italoargentí.

La convocatòria de Kameni

D'altra banda, el preparador argentí ha tret importància a la convocatòria de Kameni per al IV Trofeu Memorial Antonio Puerta. "Kameni té les mateixes opcions que la resta. No és estrany que vagi a Sevilla convocat", ha dit.

Es busca migcampista

El fitxatge d'un migcampista organitzador és un altre dels fronts oberts del club. "Estem buscant aquest perfil, però no és fàcil. També ens mirem nois del filial, per saber com es desenvolupen; de moment transmeten bones sensacions. Ja sabeu la situació econòmica", ha confessat Pochettino.

IV Trofeu Memorial Antonio Puerta

Sobre el partit de demà contra el Sevilla, Pochettino ha dit que serà una bona pedra de toc per a l'equip: "És un partit emotiu i és un rival que va bé per definir-nos. També és una bonica ocasió per gaudir del partit, pel marc i per la gent".

stats