Espanyol
Esports Futbol 17/02/2012

Pochettino: "Si no anem amb moltíssima intensitat ens crearan dificultats"

El tècnic assegura que si l'equip vol guanyar a Getafe ha de jugar al 100%, i lamenta la baixa per lesió de Joan Verdú, el "braç executor de la filosofia de l'equip"

Efe
1 min
Pochettino es desespera en el partit contra el Mallorca.

Sant AdriàL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha advertit avui del perill del Getafe CF i del fred del Coliseum, un repte després de perdre contra el Saragossa la setmana passada, i ha apuntat que davant aquest escenari si no van amb moltíssima intensitat els crearan problemes.

"El Getafe és un molt bon equip, sòlid, s'ha reforçat en qualitat i en quantitat amb futbolistes que coneixen la categoria. A mi m'agrada molt. A més, farà molt fred a l'hora del partit i serà un partit molt disputat, encara que nosaltres anem amb ganes i la mentalitat de sempre", ha asseverat el preparador espanyolista en roda de premsa.

El tècnic hispanoargentí ha reconegut la importància de la baixa, per lesió, del migcampista Joan Verdú: "És el braç executor de la nostra filosofia al camp pel futbol associatiu, ben jugat, mobilitat, toc, passi i porta molts anys treballant amb nosaltres, però hi ha altres jugadors que poden actuar aquí".

Sobre la baixa de Dídac Vilà, lateral esquerre que ha disputat tots els minuts de Lliga, Pochettino ha explicat que és una cosa que no el preocupa, "aquest tipus de coses sempre són inoportunes però poden passar". Finalment, l'entrenador s'ha mostrat "content" pel retorn d'Álvaro Vázquez després d'un mes lesionat.

stats