Espanyol
Esports Futbol 12/08/2012

Pochettino: "L'objectiu de pretemporada no són els resultats, però no perdre et dóna confiança"

El tècnic argentí marxa amb optimisme de la Romareda i assegura que l'equip es troba "preparat" per afrontar l'inici de la Lliga

Ara
1 min
Mauricio Pochettino en un entrenament de pretemporada a Sant Adrià

SaragossaL'empat a un gol en l'amistós contra el Saragossa a la Romareda, en un partit dur i disputat deixa bones sensacions a Mauricio Pochettino. "Marxem satisfets pel treball que hem fet. Pensàvem que, amb l'estat de la gespa i la calor, seria complicat mantenir un bon ritme, però ho hem aconseguit. El nostre objectiu, aquests dies, no són els resultats, però no perdre et dóna un grau més de confiança".

Pochettino va evitar comentar res sobre l'actuació arbitral, que va expulsar dos jugadors de l'Espanyol i un futbolista i el tècnic del Saragossa. "D'un partit [amistós] com aquest, esperàvem jugar 11 contra 11 i no acabar 10 contra 9, però si volem jugar un partit seriós s’ha de fer amb un col·legiat, que si no, ja xiularíem nosaltres", s'ha limitat a dir.

El tècnic ha fet un balanç positiu de la pretemporada: "És evident que s'ha tornat a veure que hi ha coses que ens falten, més enllà del balanç ofensiu i defensiu".

stats