ESPANYOL
Esports Futbol 06/04/2012

Pochettino: "La situació de l'equip ens convida a ser optimistes"

El tècnic ha valorat la decisió tècnica de deixar fora de la convocatòria Amat assegurant que "s'ha quedat fora per un tema numèric"

Efe
1 min
Mauricio Pochettino durant el partit al Madrigal

Sant Adrià de BesòsMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha assegurat davant la visita de la Reial Societat que la situació del seu equip "convida a ser optimistes". "No podem pensar en una altra cosa que no sigui en els tres punts perquè ens deixarien en un lloc molt bo en la taula", ha dit el tècnic.

L'entrenador argentí ha destacat el potencial físic del rival d'aquest dissabte: "És un equip amb una gran fortalesa i dels que més corren en aquesta Lliga, amb estadístiques a la mà. El seu futbol és molt ràpid i ens trobarem amb un partit molt intens a Cornellà-El Prat. Ens donaran molta batalla", ha raonat.

D'altra banda, Pochettino ha valorat la decisió tècnica de deixar fora de la convocatòria Amat. "Estem contents amb el seu rendiment i hi confiem moltíssim. S'ha quedat fora per un tema numèric. La competència és alta a Primera Divisió i el més difícil sempre és mantenir-se, consolidar-se no és fàcil", ha dit.

El 'mister' també ha advertit, malgrat el bon moment del migcampista del filial Cristian Gómez –titular en els últims partits–, que ha de ratificar "dia a dia les possibilitats que li estem donant, és un futbolista que està en plena maduració i evolució i hem de tenir paciència amb ell".

stats