Espanyol
Esports Futbol 11/01/2012

Pochettino: "Ha sigut una gran nit, plena d'emoció i patiment"

El tècnic argentí assegura que mai ha perdut la fe en el gol de la victòria i que està molt content dels tres gols d'Álvaro, un jugador en qui el cos tècnic "confia molt"

Natalia Arroyo
1 min
Mauricio Pochettino.

Cornellà de LlobregatL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino s'ha mostrat molt satisfet per la classificació, sobretot per la forma emocionant com s'ha donat. "Aquesta competició incita a aquest tipus de moments que es poden viure en un camp de futbol. Hi ha molta il·lusió, moltes emocions. I avui hi hagut, també, molt de patiment. Ha sigut una gran nit", ha dit.

L'argentí ha reconegut que "confiava que l'ocasió per marcar arribaria". Però, confessa, que "anava veient que el temps passava i no arribava el gol". "Hem patit molt", ha resumit.

Pochettino ha elogiat la primera meitat dels seus homes i l'ha qualificada de "brillant". "M'animo a dir que és la millor primera meitat que hem vist aquesta temporada a Cornellà-El Prat, malgrat la taca que ha suposat el gol del Còrdova. Després ens ha costat assimilar les ocasions que hem fallat i el gol del Còrdova només sortir a la segona part".

De fet, l'argentí assegura que, "més enllà de l'alegria d'haver passat", se'n va "poc satisfet de la segona meitat". "Hem tingut molts dubtes i hem gestionat malament les emocions als segons 45 minuts".

Sobre Álvaro, protagonista de la nit, Pochettino ha elogiat que el cos tècnic sempre hagi tingut paciència amb ell i que, ara, després del gol contra el Barça i el paper decisiu avui contra el Còrdova, es trobi amb confiança. "És normal que tingui alts i baixos. Són coses dels jugadors joves. Intentem donar-li tranquil·litat perquè, mica en mica, reguli aquestes emocions".

stats