Espanyol
Esports Futbol 04/02/2012

Pochettino: "És un resultat que ens confirma que estem en el bon camí"

L'entrenador de l'Espanyol assegura que l'empat "és just" i que els seus futbolistes han sabut sobreposar-se als dos gols consecutius a la segona meitat "per acabar tancant l'Athletic al seu camp"

N. Arroyo
1 min
Pochettino dóna instruccions a San Mamés.

BarcelonaPochettino s'ha mostrat molt satisfet amb el punt aconseguit a Bilbao, però sobretot ha tret pit del bon joc fet, i ha assegurat que el resultat "és merescut" i "premia la feina dels futbolistes". "Hem fet un partit dels que et confirmen que estem en el bon camí. Els jugadors han fet un molt bon partit, una gran feina".

El tècnic argentí avisa que "la segona volta serà dura" i ha lloat la intensitat de l'Athletic. "Aquest Athletic té alternatives en el joc i, com sempre, en el joc aeri són molt forts, segurament el millor equip de la Lliga atacant per dalt".

Pochettino ha reconegut que el seu equip s'ha sentit sempre còmode amb la pilota, però el gol de Llorente ha "tornat a ficar l'Athletic al partit". L'entrenador blanc-i-blau ha explicat com ha vist el partit: "Quan millor estàvem jugant, ha arribat el seu 3-2. Però l'equip ha demostrat ser molt fort mentalment i ha sigut capaç de tancar l'Athletic al seu camp".

Sobre Coutinho i Uche, que avui han debutat, ha dit que està "content" i espera "que aportin solidesa a l'equip". El resultat "mantindrà la il·lusió de la gent", ha afegit Pochettino, que ha insistit "en el joc" dels seus més que en el marcador final.

stats