Espanyol
Esports Futbol 17/12/2011

Pochettino: "Fa dies que dic que l'últim partit és el nostre millor enfrontament"

El tècnic argentí ha felicitat els seus jugadors perquè "ho han donat tot" i es congratula perquè l'equip "ha estat solidari i amb moltes ajudes"

Efe
1 min
Mauricio Pochettino.

GijónL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha qualificat el partit del seu equip disputat a Gijón, en què ha obtingut els tres punts, com un dels millors de la temporada.

"Porto diversos partits dient que l'últim partit és el nostre millor enfrontament, però sempre aspiro a més i espero que el següent sigui millor que el d'avui", ha comentat. El tècnic argentí s'ha declarat "exigent" i "inconformista" i ha dit que després d'aquesta victòria ja s'ha posat a pensar en el partit de Copa del Rei de dimarts contra el Celta.

"Hem estat un equip solidari i amb moltes ajudes en un camp que sabíem que seria complicat, perquè l'Sporting a casa és un equip molt intens i, a més, venia de resultats positius", ha assegurat.

Segons la seva opinió, si l'equip hagués estat "més fi en atac el resultat hauria estat més ampli" i ha destacat que els seus jugadors sempre hagin tingut una mentalitat ofensiva.

"Sabíem que seria un partit intens perquè l'Sporting sempre juga així en el seu camp, però nosaltres, tot i que som l'equip més jove de la Lliga, també li vam saber plantar cara en aquest sentit", ha ressenyat.

Finalment, ha indicat que té "una confiança total" en aquesta plantilla malgrat la seva joventut i ha precisat que quan s'obri el mercat d'hivern serà el moment de parlar o no de fitxatges.

stats