Espanyol
Esports Futbol 19/03/2011

Pochettino: "El Màlaga jugarà amb el cor i hem d'igualar la seva intensitat"

L'entrenador de l'Espanyol ha alertat aquest matí a la ciutat esportiva del perill del Màlaga, cuer de Primera, i ha avisat que el seu equip no pot relaxar-se

Redacció
1 min
Mauricio Pochettino.

Sant Adrià de BesòsMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha alertat aquest matí a la ciutat esportiva del perill del Màlaga, cuer de Primera, i ha avisat que el seu equip no pot relaxar-se davant d'un rival "molt agressiu i que sortirà a jugar amb el cor per sortir de sota".

El tècnic ha subratllat la necessitat de mantenir la concentració. "És una final a tots els nivells. Necessitem estar preparats mentalment i igualar la seva intensitat. Si no anem amb fam el partit es veurà seriosament compromès, és tremendament difícil i ens espera un ambient molt hostil", ha confessat.

Pochettino ha valorat l'absència de Javi Márquez: "No és qüestió d'arriscar o no, és que no estava bé. Però hem jugat bé tant amb Márquez com sense ell".

Verdú podria ocupar el lloc del del planter. "Canvia constantment però s'adapta bé a la posició i gaudeix tant de migcampista com de mitjapunta", ha comentat el tècnic sobre això.

"Jo vull tenir-los tots bé. Márquez és un jugador important per al col·lectiu però l'èxit d'aquest equip és que sempre el que entra ho fa bé i no es perd futbol", ha insistit.

Pochettino també ha valorat la tornada d'Osvaldo: "Estic content que se'm vagin curant els jugadors, som més forts si estem tots sans".

stats