COPA DEL REI
Esports Futbol 01/11/2012

L'Espanyol vol oblidar el seu inici a la Lliga amb una bona actuació a la Copa contra el Sevilla

El tècnic blanc-i-blau ha assegurat que farà canvis a l'onze i donarà minuts a jugadors que no tenen molt protagonisme a la Lliga (19 hores, Gol T i Canal + Liga)

Efe
1 min
Simao es lamenta d'una ocasió fallada contra el Betis

Sant Adrià de BesòsL'Espanyol debuta aquest dijous a la Copa del Rei contra el Sevilla (19 hores, Gol T i Canal + Liga) amb la intenció de confirmar la seva millora –porta tres partits invicte–, que ha fet que la plantilla recuperi l'autoestima. Amb la moral alta, els jugadors de Pochettino volen trencar els antecedents a la Copa contra el Sevilla que ara els hi són desfavorables: el conjunt andalús i el blanc-i-blau s'han creuat set vegades a la Copa, amb quatre victòries per al Sevilla.

L'entrenador periquito, Mauricio Pochettino, s'emporta tots els jugadors disponibles del primer equip, a excepció del migcampista Juan Albín i del lateral dret Javi López, lesionats. La gran novetat és la tornada a la llista de l'extrem portuguès Simao Sabrosa, descartat per decisió tècnica les últimes tres jornades de Lliga.

Pochettino ha avisat que farà jugar un onze amb gran protagonisme per als menys habituals i, a més, comptant que l'Espanyol juga diumenge a les 12 contra la Reial Societat, l'onze d'aquest dijous també estarà condicionat per aquest partit a San Sebastià.

Pel que fa al Sevilla, el seu entrenador, Míchel, té previst fer canvis respecte a l'onze que va perdre diumenge a Saragossa. Diego López tornaria a la porteria i és possible que el davanter José Antonio Regues, el central argentí Federico Fazio o el lateral esquerre Antonio Luna tinguin una oportunitat des de l'inici i puguin reivindicar que també poden jugar a la Lliga.

stats