RCD ESPANYOL
Esports Futbol 22/02/2011

Forlín, operat amb èxit

Iván Alonso, amb una sobrecàrrega als adductors, seguirà un treball a part de la plantilla per anar entrant gradualment en el grup

Redacció
1 min
Forlín a l'hospital després de l'operació

BarcelonaJuan Forlín ha estat intervingut a primera hora de la tarda a l'Hospital Quirón de Barcelona pel doctor Xavier Cuscó, membre de l'equip del doctor Cugat. Al defensa se li ha practicat una osteosíntesis per plaques per reduir-li la fractura del tercer i el quart metacarpià de la mà esquerra que es va produir de manera accidental a l'inici de l’entrenament del passat dissabte i que el va deixar fora de la llista de convocats per al partit davant l’Osasuna..

Forlín, que romandrà encara 24 hores al centre hospitalari, començarà immediatament el treball de recuperació i de rehabilitació a les instal•lacions de la Ciutat Esportiva. El temps previst de baixa, depenent de la seva evolució, està marcat entre tres i quatre setmanes.

D’altra banda, a Iván Alonso, que ha entrenat amb normalitat en els últims dies, se li ha diagnosticat una sobrecàrrega als adductores de la cama esquerra per la qual cosa estarà els propers dies fent un treball diferenciat per anar entrant gradualment en el grup, en funció de la seva evolució, cap a final de setmana.

Finalment, Raúl Baena ha estat sotmès a unes proves de control per valorar l’evolució de la lesió muscular de segon grau al recte anterior de la cama esquerra que es va produir en el partit contra el R. Madrid. Els resultats demostren que l’evolució és molt positiva, encara que el període de baixa seguirà estant al voltant d’un mes.

stats